Ilıdağ Ortaokulu


Vizyon: Okulumuzu ilimiz üst kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, araç-gereç ve donanım bakımından çağdaş standartları yakalamış, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilere eşdeğer normlarda eğitim veren güçlü bir eğitim kurumu yapmak ve topluma her manada faydalı İNSAN yetiştirmektir.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Türk Milletinin ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven; hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında: 1 Fen Lisesine, 1 Anadolu İ.H.L.´ne, 1 Anadolu M.T.A.L.´ne, 2 Sağlık Lisesi´ne öğrenci yerleştirdik. 4 tane de bursluluk sınavını kazandırdığımız öğrencimiz mevcut.

Saatler: 08.25-15.20
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğretmen servisimiz yoktur. Ilıdağ Birlik araçları mevcuttur. Köyden 08.00 ve 10.00´da kalkarken köye 14.00 ve 16.00´da dönmektedir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Yok.
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında: 1 öğrencimiz Fen Liseini, 1 öğrencimiz Anadolu İ.H.L.´ni, 1 öğrencimiz Anadolu M.T.A.L.´ni, 2 öğrencimiz Sağlık Lisesini, 4 öğrencimiz de bursluluk sınavını kazanmıştır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler: Okulumuz her yıl ilçe spor organizasyonlarına katılmaktadır. Ayrıca sekiz tane de sportif başarı kupamız mevcut olup müdür odasında muhafaza edilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Her yıl 4006 Tubitak Projesi´ne katılmaktayız.
Proje Çalışmaları: eTwinning Projelerine aktif olarak katılmaktayız. 1´i Avrupa olmak üzere, toplamda 3 tane kalite etiketimiz bulunmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: K1 "Duvarlarımızı Yıkıyoruz Projesi"ni yürütüyoruz.
Kontenjan Bilgileri: Kontenjan sınırlamamız yoktur.
Diğer Hususlar: Okulumuz Ilıdağ İlkokulu´na ait bize tahsisli bir bina içerisinde eğitim faaliyetlerini yürütmektedir. Bina okul idaresi 1 okul müdürü, 1 ilkokul müdür yardımcısı ve 1 ortaokul yardımcısı tarafından yönetilmektedir.

Telefon - 0256 474 80 08

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://koskilidagoo.meb.k12.tr

Adres - Ilıdağ Köyü Köşk/AYDIN

Öğretmen :8
Öğrenci :86
Derslik :6
Kütüphane Kitap Sayısı :3566
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Köyümüz dağlık, kırsal bir alana konumlanmıştır. İnsanlarımızın bir kısmı incir, zeytin ve kestane üretimi ile ticareti ile diğer kısmı ise ilçe merkezinde bulunan incir işletmelerinde çalışarak geçimini sağlamaktadır.

Adres - Ilıdağ Köyü Köşk/AYDIN

Ulaşım Öğretmenlerimiz okala geliş-gidişlerini kendi araçları ile yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 32 km iken ilçe merkezine uzaklık 15 km´dir.